2011. április 19., kedd

Túl sokat készültünk...

Jó hangulatban telt az április 16-i edzésünk. Néhány "profi" agár és whippet mellett, sok más kutyus is kipróbálta a coursinget.

A kis terriertől, aki nem lelkesedett az új sportért, egészen a dogig, aki viszont, még a munkánkat is átvette, és visszahúzta a nyulat. Gazdik is jól mulattak. A napsütéses idővel, előkerültek a kocsikból a pokrócok, frizbik, tollasütök és egy távirányítós helikopter. Voltak akik kirándultak és ismerkedtek a környék vadvilágával.
A lovak igen örültek, a nekik hozott sárgarépa és alma nasinak. Meghálálták és óriásit futottak. Csodálatos volt nézni, a szomszédos domb gerincén vágtájukat.
Finomra sikerült a slambuc, neves kóstolók méltatták munkánkat.
Talán csak a gépek durcáztak ezen a napon. Az elektromost, veszítve tempójából, igazán kihívás volt indítani és kezelni. A motoros viszont sztrájkba lépett a tűzoltók oldalán. 3óra és egy szerelő után, meggyőztük, hogy jobban jár, ha beindul. Ekkor viszont a quad döntött úgy, hogy nem szeretne dolgozni, és igen komoly üzemanyag fogyasztásba kezdett. Két, kézzel behúzott kör után, műszakis fiaink orvosolták a problémát és lendületesen befejeztük az edzést.
Fáradtan és tapasztalatokkal teli zártuk a napot.
Reméljük, akik kint voltak, jól érezték magukat!

Akit érdekel, legközelebb május 1-én találkozunk Tökön!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése